HARTJE

 

Wie houdt er nu niet van hartjes? 

De hartjes worden diep gegraveerd,

waarna ze worden ingelegd met goudfolie. Alle hartjes zijn uniek, het ene wat slanker dan het ander. Precies goed om net dat beetje liefde te tonen aan een ander of aan jezelf. 

 

 

 

 

 

 

 

HAAKJE

 

Ieder tegeltje heeft een subtiel goudkleurig haakje. Mooi in het zicht, samen met een bijgeleverd goudkleurig spijkertje. Het zijn de details die het geheel maken...

MAANTJE

 

We maken sinds kort ook maantjes. Je vindt ze bij collectie maan. Speciale wensen? Stuur ons even een berichtje. 

TEGELTJE

 

Onze handgemaakte tegeltjes worden vanuit Marokko geïmporteerd en bestaan uit klei, water en glazuur. Ze worden vervolgens gebakken in een olijfpit oven.

 

 

 

Dit is een ambachtelijk en duurzaam proces waardoor oneffenheden en kleurverschillen ontstaan die de tegeltjes zoveel karakter geven. 

                                                                           

Sowieso uniek dus!

 

 

 

 

 

 BLOEMETJE

 

Onkruid bestaat niet!

De kleine plantjes worden door ons in 'het wild' geplukt. Na het droogproces geven we ze met veel aandacht een kleurtje. Hierdoor komen de fragiele vormen extra mooi uit. Door ze vervolgens in meerdere fases te verwerken op het tegeltje zijn ze niet langer kwetsbaar en verdienen ze een plekje aan de muur. 

 

 

 

 

 

 

HARTJES

 

Wil je liever meerdere hartjes of misschien kleine en grote hartjes? Of wil je graag een gedenktegeltje laten maken? We denken graag met je mee. 

 

Stuur gerust een berichtje. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

              Een sieraad voor aan de muur!


Download
Kleurbestand voorraad.pdf
Adobe Acrobat document 801.5 KB